May

6/E sınıfından Tuğba KASAL Başakşehir Belediyesi ve Istanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm 200 mt küçük kızlar kategorisinde Başakşehir İlçe Üçüncüsü olmuştur
Öğrencimizi gönülden tebrik eder, öğrencimize destek olan Beden Eğitimi Öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız

May

9 Mayıs Uluslararası e -Twinning gününü okulumuzda öğrencilerle birlikte pankart boyayarak kutladık.

May

Okulumuz öğrencileri gösterileriyle Çanakkale'den sonra 1. Dünya Savaşı'nın en büyük zaferi olan 29 Nisan 1916 Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yılı kutlamaları törenine katkı sağlamıştır.

May

Dünya çocuklarına armağan edilmiş olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen programda coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

LGS'ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimizle, rehber öğretmenimiz kordinesinde Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Lise Tanıtım Programına katılım sağladık.

May

Harezmi projesi kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okulumuzun bahçesine fidan diktiler.

Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu Arapça ve İngilizce pano çalışmaları yaptık.

May

5 ve 6.sınıf öğrencilerimizden oluşan 25 kişilik öğrenci grubumuz, Başakşehir Living Lab - İnovasyon ve Teknoloji Merkezi'nde 3 gün boyunca mBlock ile Arduino Kodlama Eğitimi aldılar, projeler yaptılar.
E-spor merkezinde keyifli vakit geçirdiler.

May

Okulumuz Öğrenci Meclisi ekibi tarafından toplumun kansere yönelik bilincinin arttırılması ve farkndalık oluşturması amacıyla pano çalışması yapılmıştır.

May

TAZOF'un düzenlediği Akıl ve Zeka Oyunları İlçe turnuvasına katılım sağladık. 8/A sınfından Muhammed Alhamid, Kulami oyunu ilçe ikinciliği, 5/A sınıfından Utku Efe Ergül, Küre oyunu ilçe üçüncülüğü elde etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Kütüphane Haftasında Kütüphanecilik kulübünde yer alan öğrencilerle Necip Fazıl Kısakürek Yaşam ve Kültür Parkını ziyaret ettik.

Mrt

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an tilaveti ve  tiyatro gösterisi ile 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma programını gerçekleştirdik. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Dünya Pi Günü, matematik sabiti pi sayısı anısına kabul edilmiş ve her yıl 14 Mart'ta kutlanmaktadır.Okulumuzda Pi Günü ile ilgili  tişört tasarımı ve pano çalışmaları yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 103. yıldönümünü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz koridorları,sınıfları Ramazan-ı Şerif'i karşılamaya hazır. Ramazan hazırlığına katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.