TOKİ Mustafa Kutlu İmam Hatip Ortaokulu

ZİYA GÖKALP MAHALLESİ, TOSUN PAŞA CADDESİ, NO 17 BAŞAKŞEHİR/ İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştiren, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, geçmiş kültür mirasıyla köprü kuran, analitik düşünebilen, çözüm üretebilen, adaleti tesis etmek için gayret sarfeden ,topluma yön verecek ,ilerde söz sahibi olacak islam ahlakıyla yetişen başarılı bir nesil.
Misyon
Azimli, Çalışkan, tüketen değil üren, , başarılı, kendine güvenen,daima hedefleri olan, islami değerler ışığında insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek .
Yıldız Kız Futsal Takımımız Başakşehir şampiyonu.
Öğretim Şekli :Tam Gün.
İNGİLİZCE+ARAPÇA
HER TÜRLÜ ULAŞIM MEVCUT
Okulumuz öğrencileri kurumsal firmalara ait servislerle taşınmaktadır.
ZİYA GÖKALP MAH.
1 KM
Voleybol,Basketbol,Futbol,Satranç,Masa tenisi,Atletizim
Bilimsel Etkinlikler
İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi,Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Başakşehir Living Lab Ekinliği,İstanbul Cezeri Müzesi,
Proje Çalışmaları
Eğitim koçluğu projesi, Her sınıfın yetim Bir kardeşi var projesi,Temiz çevre projesi,Yazdık kitap oldu,Kırk Hadis projesi,Ailemle okuyorum projesi.